Företaget utvecklas hela tiden, med nya kurser, mönster och funktioner.

Kurserna är utvecklade av en utbildad textillärare med 15 års erfarenhet från undervisning i grundskolan.

Man köper ett medlemskap för att få tillgång till alla kurser. Medlemskapet du köper månadsvis är inte bindande längre än vad du köper.

När du är medlem loggar du in och du har tillgång till ett hundratal instruktionsfilmer med tillhörande mönster (vilka du skriver ut på din skrivare). Filmerna guidar dig genom sömnadsprocessen steg för steg till ett lyckat resultat. Titta gärna på de två enkla exempel-kurser som finns gratis här.

Företaget har F-skatt och är momsregistrerat.

Betalning/ Prenumeration

Symaskinsexpertens kod registreras via betaltjänsten Stripe, du blir medlem på Sykurser och väljer 1mån medlemskap, sen kommer du till Stripe betaltjänst där du fyller i rabattkoden.

Ni som har en prenumeration avslutar den via ert konto och Stripe, det är bara att mejla om ni behöver hjälp (det finns riktiga människor bakom detta företag som vill att allt ska bli bra för dig som kund ).

Du kan komma i kontakt med oss via vår E-post. Skicka ett mejl med ärende och användarnamn till

info@sykurser.se  Vi försöker att svara på alla mejl inom 24h må-fre.

Våra medlemmar är mycket nöjda och här kan du se små utdrag ut trevliga mejl vi fått från medlemmar:

”..nu har jag skrivit ut mönster på löpande band blir till att sy för glatta livet :) än en gång tack för hjälpen och för en fantastisk sida._ _MVH Lorella_”

”..Som jag sagt tidigare är detta ett av det bästa å roligaste jag gjort i handarbetsväg. Å dina videor är så tydliga å klara att man behöver inte ens kunna svenska för att förstå. MVH Maria”