Om din skrivare inte skriver ut mönstren i full skala ser du det på linjerna i cirklarna som ska vara 3cm. Om de inte har dessa mått bör du titta på vilka inställningar skrivaren har. Utskriften måste skrivas ut på skala 100%, den får inte anpassas eller beskäras. Du kan kontrollera att din skrivare skriver ut rätt genom att skriva ut denna kontrollruta som ska vara 10x10cm.

När du har skrivit ut alla papper till det aktuella mönstret, letar du efter en halvcirkel med en siffra i, motsvarande halvcirkel och siffra finns på ett annat papper och då vet du att de ska passas ihop. Många skrivare lämnar en vit ram runt kopian men det är inte meningen att du ska klippa bort något, du lägger papperna kant mot kant, det kan alltså bli ett litet mellanrum mellan linjerna. I cirkeln ska linjerna löpa parallellt, kontrollera med en linjal. Tejpa ihop papperna enligt siffrorna.

Det förklaras på filmerna att du bör rita av din storlek på ett mönsterpapper, på så vis kan du spara originalet i en pärm för att ev. använda senare. Du kan, om du inte har mönsterpapper, klippa direkt i papperet men då bör du tejpa mer ordentligt så mönstret hålls ihop vid tygutläggning.

Skriv ut kontrollruta