[accordion]

[spoiler title=”Laga kläder”]

Laga kläder

Låter kanske gammaldags men det kan bli en kul detalj på det lagade plagget. Det finns massor med fina lappar man kan köpa och sy på plagget eller om man ska laga jeans kan man sy stjärnor eller hjärtan över hålet. Tänk kreativt.

[/spoiler]

[spoiler title=”Sy nytt av gammalt”]

Sy nytt av gammalt

Barnkläder är något som är enkelt att göra av gamla kläder. Själv älskar jag att sy barnjeans av gamla jeans. Jeansen är redan nötta och mjuka, perfekt för barn. T-shirts har alla, de kan bli en ny topp eller en pyjamas till bäbisen. Gamla ulltröjor kan man tvätta i 90 grader och sen sy tofflor eller vantar till alla nära och kära. Blev overallen med knappar för liten ? sy en jacka med nya muddar i ärmar och midja. Gamla gardiner kan bli en finfin solhatt. Gillar man inte färgen kan man färga det gamla plagget och sen sy något nytt. Väskor kan man göra av princip vad som helst. Har du inget gammalt kanske du kan finna något på Myrorna. Tänk kreativt.

 

[/spoiler]

[spoiler title=”Sy gåvor”]

Sy gåvor

Alla älskar något personligt, sy något till present. En väska av ett fint tyg är alltid användbar. Tofflor eller vantar behöver alla och det behövs inte mycket tyg heller. Mössor, mössor, mössor, de kan se ut hur som helst, ju mer personlig desto bättre. Servetter eller tabletter, till den inredningsintresserade. Väggfickor och korgar, till den trångbodde. Kasse att handla i, till den ekonomiske. Du kan även köpa något och sen göra det personligt med ett enkelt broderi. Tänk kreativt.

[/spoiler]

[spoiler title=”Håll händerna igång”]

Håll händerna igång

Om du jobbar med händerna framför TV:n eller på möten så håller du dig sysselsatt, du har inte tid att äta snacks.

[/spoiler]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[/accordion]